Přeskočit na hlavní obsah
Přeskočit hlavičku
Platnost příspěvku skončila 23. 10. 2021!

Ostrava Pops

23. 10. 2021
 Aula VŠB-TUO
Ostrava Pops
Orchestr VŠB-TUO představuje Ostrava Pops, skladby soudobé pop music v podání dechového orchestru spolu s videoprojekcí.

Zazní hity jako Gagnam Style, High Hopes, Just give me a reason a další. Akce se koná v Univerzitní aule VŠB-TUO v Porubě od 17:00.

Cílem projektu Ostrava Pops je v následující koncertní sezóně změnit žánrové zařazení Orchestru VŠB-TUO. Při volbě témat se muzikanti nechali inspirovat projektem Boston Pops – tento symfonický orchestr se zaměřuje na provádění transkripcí skladeb populární hudby.

V rámci projektu již nacvičili 12 nových skladeb soudobé popové hudby. Ve spolupráci s odborníky na vizuální efekty a video tyto skladby spojíme s videoklipy daných skladeb a vytvoříme tak audio vizuální show. Koncert obohatíme o vynikající a zajímavé sólisty, převážně mladé umělce z Ostravy.  Stejně jako na všechny koncerty našeho orchestru, bude vstupné i na tento dobrovolné. Více na www.ostravapops.cz.

Akce se bude konat v souladu s aktuálními opatřeními proti šíření koronaviru.

Vloženo: 21. 9. 2021
Kategorie:  Chystané akce